نسرین شاهی در رقابتهای تپانچه ۵۰ متر آزاد به مدال برنز رسید و به همراه ساره جوانمردی، سهمیه بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، در ادامه رقابتهای پاراتیراندازی پنجمین دوره بازیهای پاراآسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶، نمایندگان ایران در ماده تپانچه ۵۰ متر آزاد کلاس SH1 به مصاف حریفان رفتند که در پایان، نسرین شاهی با کسب ۱۹۶.۳ امتیاز در فینال، در جایگاه سوم ایستاد و مدال برنز را از آن خود کرد.
در مرحله مقدماتی این ماده، نسرین شاهی با رکورد ۵۳۵ در جایگاه نخست قرار گرفت. ساره جوانمردی با رکورد ۵۲۹ دوم شد و فائزه احمدی نیز با ثبت رکورد ۵۱۶ در رتبه هفتم ایستاد تا هر سه بانوی تیرانداز ایران به فینال راه یابند. محمدرضا میرشفیعی نیز با رکورد ۵۰۷ در جایگاه دهم قرار گرفت و از صعود به فینال بازماند.
در مرحله نهایی، جوانمردی با کسب ۱۳۹.۹ امتیاز در رتبه ششم قرار گرفت و فائزه احمدی نیز با ۱۱۹.۹ امتیاز به جایگاه هفتم رسید.
در پایان این رقابتها، نسرین شاهی سهمیه بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس را در ماده تپانچه ۵۰ متر آزاد کسب کرد و ساره جوانمردی نیز سهمیه پارالمپیک را در ماده P2 به دست آورد تا شمار سهمیههای کسبشده برای بانوان پاراتیراندازی ایران افزایش یابد.