شناگران کشورمان با قرار گرفتن در ردههای اول و دوم فینال رقابتهای ۵۰ متر آزاد مردان بازیهای پاراآسیایی ناگویا مدالهای نقره و برنز را کسب کردند.
به گزارش روابطعمومی کمیته ملی پارالمپیک، در دومین روز از مسابقات پاراشنای پنجمین دوره بازیهای پاراآسیایی آیچی - ناگویا ۲۰۲۶ نمایندگان کشورمان در فینال رشته ۵۰ متر آزاد مردان کلاس S9 به مصاف حریفانشان رفتند و موفق به کسب مدالهای نقره و برنز شدند.
ابوالفضل ظریفپور، علی مطلبی و ابوالفضل ملک اولادی، به رقابت با ۵ شناگر دیگر از کشورهای چین، عراق، ژاپن، ازبکستان و تایلند پرداختند که ظریفپور با زمان ۲۵:۷۹ به مدال نقره رسید. مطلبی با زمان ۲۶:۱۸ مدال برنز را از آن خود کرد. ملک اولادی هم با زمان ۲۸:۱۳ با قرار گرفتن در رده هشتم به کار خود پایان داد.
مدال طلای این ماده به شناگر چینی با زمان ۲۵:۵۷ و شکستن رکورد بازیها رسید.
شناگران کشورمان روز گذشته نیز صاحب یک مدال طلا و یک نقره توسط ضیغمینژاد و ایزدیار شده بودند. ضیغمینژاد امروز نیز یک برنز دیگر گرفته بود.