۳۰ مهر ۱۴۰۴ ۱۴:۳۰
دوره آموزشی آنتی دوپینگ ویژه ورزشکاران تیم های پاراشنا و گلبال اعزامی به بازی های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵
دوره آموزشی آنتی دوپینگ ویژه ورزشکاران تیم ملی پاراشنا نابینایا و کم بینایان و گلبال جوانان برگزار شد.
 
 به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، دوره آموزشی آنتی دوپینگ ویژه ورزشکاران جوان تیم پاراشنا و گلبال اعزامی به بازی های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ امروز چهارشنبه 30 مهر در محل ورزشگاه شهید هرندی تهران برگزار شد.

 

 در این دوره آموزشی که به همت آکادمی ملی پارالمپیک برگزار شد، عبدالرضا نباتچیان به عنوان مدرس دوره از وادای ایران حضور داشت و در خصوص چگونگی دریافت تستهای آنتی دوپینگ پیش از برگزاری ،حین و بعد از مسابقات و نیز نحوه تکمیل کردن فرم های ADEL و مواد ممنوعه توضیحاتی ارائه داد.

 

 دکتر سیدشهاب الدین سعادتیار مسئول دپارتمان آموزش آکادمی ملی پارالمپیک نیز پیرامون الزام تکمیل فرم های وادا و نحوه ارسال آنها توضیحاتی ارائه داد.

 

آکادمی ملی پارالمپیک این سلسله نشست های آموزشی را برای تمامی تیم های اعزامی به بازی های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ برگزار می کند.

 

دوپینگ

دوپینگ  

کد خبر : ۷,۷۴۱
اشتراک در

Dubai Button 1146.210