۲۱ مهر ۱۴۰۴ ۱۵:۰۲
دومین آیین نکوداشت ایثارگران مدال‌آور در صحنه‌های جهانی برگزار شد / تقدیر از ۴۵ قهرمان جامعه ایثارگری در آیین "چکاد پهلوانی"
صبح امروز (دوشنبه ۲۱ مهرماه) و همزمان با چهارمین روز از هفته پارالمپیک، دومین آیین نکوداشت ایثارگران مدال‌آور در صحنه‌های جهانی با عنوان «چکاد پهلوانی» در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، در این مراسم، با حضور سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک، از ۴۵ قهرمان و مدال‌آور جامعه ایثارگری در ۲۴ رشته المپیکی و پارالمپیکی تقدیر به عمل آمد. همچنین به‌صورت هم‌زمان از ۴۱ قهرمان ایثارگر در شهرستان‌های سراسر کشور نیز تجلیل شد.

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در سخنانی با اشاره به اهمیت والای ورزش گفت: ورزش به معنای واقعی، از جایگاهی بسیار والا برخوردار است؛ کمتر پدیده‌ای در جامعه می‌توان یافت که تا این اندازه قدرت، نشاط و ظرفیت ایجاد کند. ورزش نه تنها در خود فرد، بلکه در دیگران نیز انگیزه و شور می‌آفریند و از معدود حوزه‌های کم‌حاشیه در کشور است.

اوحدی با بیان اینکه ورزش در میان جانبازان و ایثارگران جلوه‌ای از اراده و عزت انسانی است، افزود: آیت‌الله مظاهری فرموده‌اند: خداوند به آزادگان عزتی عطا کرده که هم وجه ثبوتی و هم وجه اثباتی دارد. جانبازان قطع نخاع یا قطع عضو که موفق به کسب مقام قهرمانی شده‌اند، وجه ثبوتی خود را به اثبات رسانده‌اند؛ قهرمانان ما هم وجه اثباتی دارند و هم وجه ثبوتی.

وی با اشاره به شکل‌گیری فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان پس از انقلاب اسلامی گفت: این فدراسیون یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است که نشان می‌دهد انسان می‌تواند با وجود هر محدودیتی، قهرمان و دلاور باقی بماند. تعداد مدال‌های کسب‌شده توسط جانبازان و معلولان، سه برابر مدال‌های رشته‌های عادی است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با تحسین اراده پولادین این قهرمانان، اظهار کرد: فرزند شهید و جانباز، در کنار تحمل درد و رنج پدر، به مقام قهرمانی جهانی می‌رسد. این امر نشان می‌دهد باید سرمایه‌گذاری جدی بر روی این قهرمانان ارزشمند صورت گیرد.

اوحدی با تأکید بر جایگاه ورزش در آموزه‌های دینی خاطرنشان کرد: در تعالیم اسلامی، بر اهمیت ورزش تأکید فراوان شده و جلوه‌ی روشن آن را در خانواده‌های شهدا و جانبازان مشاهده می‌کنیم. در قرآن آمده است که قوی‌ترین انسان‌ها کسانی‌اند که بر نفس خود تسلط دارند.

وی ضمن گرامیداشت یاد ورزشکاران شهید افزود: باید از تکواندوکاری یاد کنیم که در جنگ ۱۲ روزه مظلومانه به شهادت رسید. امروز ۲۸۷ مدال در ۳۶۳ عنوان ورزشی در جامعه ایثارگری ثبت شده که حاصل اراده و غیرت جانبازان و ایثارگران کشور است.

اوحدی در پایان تأکید کرد: این انسجام و همبستگی را حفظ کنید، چرا که ورزش موجب پیوند و همدلی خانواده‌های شهدا و ایثارگران شده و خواهد شد.

گفتنی است هفته پارالمپیک از ۱۸ تا ۲۴ مهرماه برگزار می‌شود و شعار امسال آن با عنوان «روز ملی پارالمپیک؛ جشن اراده‌های بزرگ» اعلام شده است.

chakad

کد خبر : ۷,۶۹۴
اشتراک در