۲۸ فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در مورد چگونگی پیگیری برنامه‌های این کمیته برای حضور در بازی‌های پارالمپیک ریودوژانیرو طی ماه‌های آینده، گفت: در اجرای برنامه‌های موردنظر به هیچ وجه سختگیری نمی‌کنیم تا استرس‌زا شود، اما با جدیت آنها را پیگیری می‌کنیم چون حفظ رتبه پارالمپیک لندن، حداقل هدفمان برای این دوره پارالمپیک است.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در مورد چگونگی پیگیری برنامه‌های این کمیته برای حضور در بازی‌های پارالمپیک ریودوژانیرو طی ماه‌های آینده، گفت: در اجرای برنامه‌های موردنظر به هیچ وجه سختگیری نمی‌کنیم تا استرس‌زا شود، اما با جدیت آنها را پیگیری می‌کنیم چون حفظ رتبه پارالمپیک لندن، حداقل هدفمان برای این دوره پارالمپیک است.

محمود خسروی‌وفا در گفتگو با سایت کمیته ملی پارالمپیک با تاکید بر اینکه امسال به جهت برگزاری بازی‌های پارالمپیک ریو از اهمیت زیادی برای مجموعه ورزش جانبازان و معلولان برخوردار است، در مورد اولویت‌های کمیته ملی پارالمپیک در راستای چگونگی پیگیری برنامه‌های آماده‌سازی برای حضور در این دوره بازی‌ها توضیح داد.

وی گفت: اصل موضوع در این زمینه از سال۹۳ ریخته شد. سال ۹۴ قوام گرفت و حالا که در سال ۹۵ به سر می‌بریم باید جمع‌بندی شود و به نتیجه برسد. پنج ماهی که در پیش داریم، زمانی حساس و تعیین کننده است، اما به هیچ وجه نباید در این دوره سختگیری داشته باشیم.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک در این رابطه ادامه داد: آنچه مسلم است پیگیری برنامه‌های مربوط به آماده‌سازی کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک ۲۰۱۶ تا زمان این بازی‌ها هر روز جدی‌تر از روز قبل باید توسط تمام ورزشکاران و تیم‌ها و مسئولان و مربیان مربوطه پیگیری شود. این پیگیری توسط کمیته هم انجام خواهد شد، اما بدون سختگیری؛ هیچ موضوع و برنامه‌ای را حساس نمی‌کنیم تا مبادا استرس‌زا شود.

خسروی‌وفا تاکید کرد: سعی می‌کنیم تمام آنچه در برنامه آماده‌سازی برای رشته‌های مختلف پیش‌بینی شده به طور جدی اجرا شود، اما تاکید می‌کنم در این زمینه هیچ گونه سختگیری نخواهیم داشت تا این گونه بتوانیم بار روانی و حاشیه‌های کاروان را به صفر برسانیم.

وی در بخش دیگری از این گفتگو در مورد پیش‌بینی تعداد نهایی سهمیه‌های پارالمپیکی ایران برای حضور در بازی‌های ۲۰۱۶ ریودوژانیرو گفت: تا به امروز تعداد سهمیه‌های ما با پارالمپیک لندن برابری می‌کند. این در حالی است که در گلبال و فوتبال هفت نفره نتوانستیم به خاطر برخی مشکلات سهمیه بگیریم.

خسروی‌وفا با یادآوری اینکه فوتبال هفت نفره ایران به خاطر صادر نشدن روادید نتوانست در مسابقات گزینشی شرکت کند، خاطرنشان کرد: البته همه متوجه شدند که این یک بازی بود؛ هر چند حق و حقوق ما در این زمینه از دست رفته و فرصتی برای جبران آن نیست، اما همچنان پیگیر موضوع هستیم و حتی آن را به اطلاع ریاست آی پی سی هم رسانده‌ایم تا حداقل از حق و حقوق خود دفاع کرده باشیم و نگذاریم موضوع به حال خود رها شود.

وی تاکید کرد: به صورت خوشبینانه برای پارالمپیک آینده بین ۹۰ تا ۹۵ سهمیه به دست خواهیم آورد که این آماری قابل توجه و باارزش برای ورزش جانبازان و معلولان ایران خواهد بود. از تعداد سهمیه‌هایی که تا به امروز به دست آمده و با پارالمپیک لندن برابری می‌کند نیز رضایت کامل داریم به خصوص اینکه تعداد سهمیه بخش بانوان سه برابر شده و برای اولین بار توانسته‌ایم در بخش تیمی بانوان هم سهمیه بگیریم.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک در مورد اهداف این کمیته برای حضور در میادین ریو دو ژانیرو با یادآوری جایگاه یازدهمی ایران در میان ۱۶۱ کشور شرکت کننده در پارالمپیک لندن گفت: هدف ما حفظ رتبه یازدهمی لندن است، البته با شیب ارتقا؛ اگر بتوانیم این رتبه را ارتقا دهیم، خیلی خوب می‌شود اگر چه خیلی هم سخت است.

کد خبر : ۱,۲۹۶
اشتراک در